Andere gebruikers blokkeren op Facebook? Gaat dat?
Ja, dat gaat en we laten je vandaag zien hoe dat gaat!

-Produktempfehlung: Kaspersky lab-

Wanneer ik iemand blokkeer, kan die gebruiker het volgende niet meer doen:

  • Mijn inhoud, die ik op mijn profiel post, zien
  • Mij taggen
  • Me uitnodigen voor een event of groep
  • Een gesprek met me beginnen
  • Mij als vriend toevoegen

Het werkt op de volgende manier:

Je klikt rechts boven in je scherm op het privacy snelkoppelingen symbool (1), en dan op “Hoe zorg ik dat iemand me niet meer lastigvalt?” (2)

Image 1

Hier kun je de naam van de persoon (1) invullen die je wilt blokkeren.

Om te zien wie je allemaal geblokkeerd hebt, klik je op “Alle geblokkeerde gebruikers bekijken” (2) en zo, als je dat wilt, de blokkering ook weer opheffen.

Image 2

Wanneer het op deze manier niet werkt, heb je ook nog een andere mogelijkheid. Je gaat naar het profiel van de gebruiker die je wilt blokkeren en klikt op de drie puntjes (1) in de omslagfoto en klikt dan op “blokkeren” (2).
Image 3

En maak je geen zorgen, de gebruiker die je geblokkeerd hebt krijgt hier geen melding van.

Auteur:
Ernst Safka
ISO-zertifizierter Fachtrainer
Computerkurse 50plus & Senioren
www.ErnstSafka.com

 

-Mimikama unterstützen-