Zodra jij een foto met je telefoon maakt en je hebt die gesynchroniseerd met Facebook, verschijnen je foto’s automatisch in een privé map van Facebook. Maar vanaf 26 juni gaat dit veranderen.

-Produktempfehlung: Kaspersky lab-

clip_image002

Hier staat:

Fotosynchronisatie wordt verplaatst naar Moments
De back-up van je foto’s wordt op 26 juni verplaatst naar Moments. Dit is ook de datum waarop fotosynchronisatie op Facebook wordt beëindigd. Moments is een nieuwe app van Facebook waarmee je je foto’s kunt ordenen en privé kunt delen.

Moments, een nieuwe app van Facebook.

Moments kun je eigenlijk vergelijken met een soort database die door jouw gemaakte foto’s bevat. Vanuit deze database kun je deze foto’s heel gemakkelijk doorgeven aan je vrienden zonder dat ze meteen op social media, zoals Facebook of Instagram, gepubliceerd worden.

Zodra je de app opent of installeert worden jouw foto’s in groepen verdeelt aan de hand van welke vrienden er op deze foto’s te zien zijn en wanneer de foto’s gemaakt zijn. De foto’s die jij naar een vriend verstuurd worden alleen in Moments gedeeld en niet zichtbaar voor iemand anders. Tenzij jij of je vriend besluit de foto te delen buiten de app.

Wil je meer informatie?

Neem eens een kijkje in het helpcentrum van Moments zodat je helemaal op de hoogte bent van deze nieuwe app.

-Mimikama unterstützen-